Какво прави скин бустерът? Ето какви са ползите

Жизнената, здрава кожа не само кара човек да се чувства добре, но също така повишава увереността и го кара да се откроява сред тълпата. Свежата, младежка визия определено е това, което всеки желае в днешния забързан начин на живот. Напредъкът в медицинската наука винаги е претендирал за един или друг продукт за блестяща кожа, но малцина издържат теста на времето.

Инжекционната подмладяваща терапия е скорошно медицинско развитие, което напредна в областта на естетиката. Skin Booster е съставка в тази инжекционна терапия за подмладяване, която осигурява временно решение против стареене на кожата на лицето с овлажнен и еластичен вид, без да оставя следи след процедурата.

Какво точно представлява лечението с усилване на кожата?

Скин бустерите са основно меки гелообразни производни на естествено вещество, известно като Хиалуронова киселина (HA). Те са подобни на дермалните филъри, но за разлика от тях, скин бустърите не се използват за увеличаване на структурата или обема, а за придаване на естествен блясък на кожата.

Чрез това лечение се постига блестяща кожа. С любезното съдействие на изображението: Shutterstock

Хиалуроновата киселина помага на кожата да задържи влагата и поддържа качеството на кожата. Поради влиянието на начина на живот, стареенето или болестта, това може да доведе до суха и отпусната текстура на кожата. Като самостоятелни или с допълнителен режим, усилвателите на кожата помагат за осигуряване на ласкателен блясък на лицето и равномерен тон, осигурявайки естествен свеж вид.

Какви са предимствата на скин бустъра?

1. Намалете признаците на стареене

Skin Booster предлага универсално решение на много проблеми. Те не само помагат за стягане и повдигане на кожата, но и намаляват видимия вид. Фини линии и бръчки, която се появява поради суха хартиена кожа. Често се предпочитат в области като лицето, шията, деколтето и ръцете.

2. Увеличете производството на колаген

Скинбустерите се дават като микроинжекции на концентрирана хиалуронова киселина, която се разпространява по протежение на тъканта и помага за улавяне на влагата, като по този начин прониква дълбоко в кожата, за да подобри еластичността и стегнатостта, да я хидратира и да стимулира производството на колаген.

3. Не е болезнена процедура

Процедурата не е болезнена и не отнема много време.

Каква е процедурата за лечение с усилване на кожата?

Това често се прави като процедура за дневна грижа, под въздействието на локално нанесен обезболяващ крем. Инжекцията се прилага като микроболусен депозит под кожата. Хората с чувствителна кожа може да получат известно зачервяване, което продължава няколко дни. Препоръчват се две до три сесии на интервал от три седмици, а след това поддържащи сесии могат да се правят на всеки шест месеца или годишно според съвета на лекуващия лекар. Ефектите обикновено продължават шест до девет месеца, но могат да продължат до една година.

Скин бустер
Ако получите зачервяване, не се притеснявайте, скоро ще изчезне. С любезното съдействие на изображението: Shutterstock

Кой ще го избегне?

Въпреки че Skin Booster като цяло е безопасен, препоръчително е да информирате лекаря, ако сте бременна или кърмите. ИмунодефицитКожни заболявания като склеродермия, нарушения на кръвосъсирването или прием на стероиди или химиотерапия.

Пълзящо растение

Детайлите на лечението трябва да бъдат персонализирани въз основа на типа кожа и свързаните с възрастта промени, за да се постигнат желаните козметични цели. Скин бустерите действат като чудесен вариант за възстановяване на баланса и хармонията на кожата.

Leave a Comment